Dodaarslaan 29 3645 JA Vinkeveen mobiel 06-5185 4656
That’s BBQ
It's such a perfect day, I'm glad we spend it with you.

Food
Wat het eten betreft denken wij niet direct aan de bekende worstjes, speklappen en hamburgers. Maar aan lekkere gerechten op de buiten keuken bereid. Alles waar we goed in zijn maar dan buiten bereid in het directe zicht van uw gasten.

Drinks chilled to the limit
Denk hierbij aan een lekker glas Italiaanse Prosecco met een twist of Limoncello, een mooi glas witte of rosé wijn om in de juiste sfeer te komen.

Outside bar
Robuuste buitenbar gemaakt van steiger hout met een RVS bovenblad.

Atmosphere
Voor de aankleding maken wij gebruik van sfeervolle verlichting.
Heerlijke Lounge muziek, statafels fraai afgerokt in het zwart met een witte napperon en als het wat kouder wordt grote open vuurkorven.


Build your own burger
In het zicht van uw gasten bereiden wij op locatie a la minute de lekkerste hamburgers, rund, kalf, varken, kip en zalm, waarna u zelf de door u gewenste garnituren kunt toevoegen.

Madness on a stick
Alles bereid op een stokje. Wij lopen langs uw gasten, servetje erbij en klaar.

That’s How We Like To Do It
Together we will make the right choice

On arrival
Mooi Glas Prosecco met een twist of Limoncello.
Corona uit de fles met een slice lime
Witbier met lemon

Our hostess do serve
IJskoude Gazpacho met zoet-zure komkommer.
Rilette van Makreel met Rozeval aardappelchips.
Kipvleugels met Thaise rode curry, kokos en pinda’s “Thais”

In The Mean Time
Maken wij het buffet in orde.
Plaatbroden met olijven, knoflook, tomaat, tijm en rozemarijn.
Olijfolie en Maldon zeezout.
Dip van aubergine, courgette en rode paprika.
Dip je brood in “Egyptian Dukkah”

On the Table
Voor uw handen water met citroen en mint.

Salads choice
Salade van spinazie, rucola, bosui “Old Amsterdam”
Mesclun, salade van jonge slablaadjes “Parmezaan”
Gepofte aardappel, roomkaas en bieslook
Tzatziki, komkommer, yoghurt, knoflook, munt, dille en olijfolie
Kruiden groenten couscous
Gekonfijte Rozeval aardappel en knoflook
In de oven gedroogde tomaat “Basilicumpesto”
Gekarameliseerde witlof “Curry madras”
Gekarameliseerde rode uien “Balsamico”
Groene asperges, bospeen, meiknol “Sherry”
Gegrilde aubergine, courgette en paprika “Ceylon kaneel”

Meat choice
Roast beef met “Shichimi” yoghurt saus.
“Shichimi” Pittige Japanse melange van 7 specerijen.
Gegrild buikspek met “Picadillo” en gamba’s.
“Picadillo” melange uit Midden Amerika.
Procureur “varkensnek” met appelstroop, bier en Balsamico.
“Vijfkruidenpoeder” Chinees kruidenmengsel.
Lamsrib “Baharat” met een sinaasappel-granaatappel siroop.
“Baharat” melange uit de Arabische keuken
Spareribs met zoete gember soja glazuur.
Ribeye met theearoma en boterchampignons.
Speenbig licht gepekeld met perenstroop, tijm en rozemarijn.
Gegrild Spiraal van verse worst.
“Pure Beef” runderburger

Poultry choice
Platte kip “Caribbean spice” met honing en citroen.
“Caribbean spice” melange uit de Caribean.
Gevulde kip “Za’atar” met ricotta, honing, mosterd en spek.
“Za’atar” melange uit de Arabische keuken.
Zomers gegrilde kip met piccalilly.
Eendenborst met honing, mosterd en tijm.
Kippendij in de olijfolie gekonfijt en geroosterd.
Eendenbout in de olijfolie gekonfijt en geroosterd.

Fisch choice
Licht gerookte Zalm met Lemon Peper.
Gerookte zalm geglaceerd met koriander en citrusvruchten.
Cedar plank zalm geglaceerd met abrikozen, soja, chili en limoen.
Kabeljauw met pesto en tomaat.

Fruits choice
Gegrilde Watermeloen.
Druiven, wit en blauw uit de oven.

In between frozen popsicle shot
Limoen met limocello.
Orange met Campari.

Dessert choice
In de rode wijn gemarineerde aardbeien
De niet uit de vorm te nemen Chocoladetaart!
Blondie met rabarbercompote en Mascapone
In de oven bereide appel met Ras el Hanout “Marokko”

In the end
Vlaamse frieten met mayonaise