Dodaarslaan 29 3645 JA Vinkeveen mobiel 06-51854656
February 2013

Ilse Delange

Tja wat zeg je dan…zoals iedereen vond ik het ook heul lekker!!! Maar ja dat mag ik niet zeggen want dat is wellicht saai…Het was zo omeunig lekker!! Dit was zeker niet de laatste keer!! En dan ook nog wat demo’s kunnen draaien via airplay. Hups zo van mijn iphone je speakers in Pluspunten zeker voor mij als Apple freak. Nou, tot snel maar es. Liefs Ilse Delange

Guus Meeuwis

Mag ik jullie bedanken voor deze bijzondere avond! Heerlijk gegeten in goed gezelschap. Alles tot in de puntjes verzorgd in een fijne ongedwongen sfeer. Gelukkig hebben we al besproken dat we het in juli nog een keer mogen beleven. Het was van het begin tot het einde geweldig! Chapeau & Merci

Ria Westerveld, Inntel Hotels Amsterdam Centre

Dag Alwin, Het was weer top geregeld. Heerlijk gegeten, telkens weer verrassend en voor ieder wat wils. Fijn ook dat er veel keuze was en je goed rekening hebt gehouden met de vele nationaliteiten binnen onze organisatie. Ook dit jaar was weer een groot succes. That’s Cooking dank je wel. Tot volgend jaar
Ria Westerveld
General manager
Inntel hotels Amsterdam Centre

Marijke Hoekstra, Inntel Hotels Amsterdam Centre

Beste Alwin, Hartelijk dank voor je inzet tijdens de partijen van Unilever. Naderhand hebben we contact gehad met Jantien de Keijzer om het evenement te evalueren. Ze was zeer enthousiast en wil je hartelijk bedanken voor de geweldige avonden die ze gehad hebben. Je hebt op alle avonden weer voor een fantastisch diner gezorgd tijdens de partijen in september, oktober en november! Alle aanwezigen van Unilever waren zeer onder de indruk van het luxe dinerbuffet met zeer diverse gerechten, waardoor ze van een perfecte avond genoten hebben. Unilever heeft aangegeven vaker gebruik te willen maken van je diensten, zodra ze weer een aanvraag hebben nemen we contact met je op! Alwin, ook wij willen je nogmaals hartelijk bedanken. Mede dankzij jou kunnen we Unilever nu als vaste en tevreden account beschouwen! Met gastvrije groet, Marijke Hoekstra Inntel Hotels Amsterdam Centre

Immie van kalken, Biglift Shipping B.V. Amsterdam

"Beste Alwin, '... En nog moeten kiezen voor een cateraar, tussen alle andere zaken die voor onze drie 'agenten' dagen moeten worden georganiseerd. Nooit van gehoord, wie moeten we nemen?' dan blijkt dat na een drukke, leuke dag met kantoor en internationale collega's dat That’s Cooking catering een feest is. Mooi eten, dat ook nog eens erg smakelijk is en vakkundig en vriendelijk wordt geserveerd. Een heel mooi besluit voor een uitgelaten dag. We zijn uitermate tevreden teruggereisd naar huis en hotel. Tot een volgende gelegenheid"
Immie van kalken, Biglift Shipping B.V. Amsterdam

John van den heuvel

"Beste Alwin, de laatste uitzending van Bureau Misdaad hebben we bij jou gekeken met het hele redactie team. Het werd een hele gezellige avond, vooral door jouw voortreffelijke verzorging van spijs en drank. Heel erg bedankt en we komen zeker terug!"
John van den heuvel

Fiona Hering

"Hé Alwin, heerlijk, heerlijk, heerlijk! Wanneer kom je een x privé voor me koken? xxx" Fiona Hering "P.s. Ik woon namelijk boven de chef-kok van de Supperclub maar die kan best wat concurrentie gebruiken."

Peter Rijsenbrij, Radio 10 gold

"Alwin Benedictus xvii "witte rook" voor een culinaire prestatie. Bedankt"
Peter Rijsenbrij Radio 10 gold

Marco en Leontine Borsato

"Lieve Alwin, wat was het weer een gezellige avond! De 3e alweer! Hoop dat er nog vele volgen!" Veel liefs, Marco en Leontine Borsato

Johan broos, Corner Stone

"Beste Alwin, tja wat zal ik zeggen, als kookfanaat kan ik hiervan alleen maar genieten. Een onverwachte entourage met super eten. Top!!!"
Johan broos, Corner Stone

Daan en Carla, Hotel Banks, Antwerpen

"Alwin over de grens op zijn best. Top lunch elke gerecht was verrassend qua stijl en smaak. Mijn volgende compliment, en dikke kus, is voor Ria. Een mooier verjaarsdagscadeau had ik mij niet kunnen wensen. Ria en Alwin samen goed voor een heerlijk feest. Dank jullie wel."
Daan en Carla, Hotel Banks

Christel Hendriks, Beiersdorf

"Hoi Alwin, een ware smaaksensatie op zo'n reguliere werk meeting. Best of Both Worlds. Ode aan de wijn was de ultieme aanvulling. Knusse behuizing is top. Dit adresje houd ik in mijn agenda. P.s. Ik heb de intro gemist maar zou het leuk vinden te horen wat je persoonlijke gedachte achter dit concept is. Pluim voor jouw mooie keuken overigens."
Christel Hendriks, Beiersdorf

Ton Teeuw

Alwin, wat een verrassing jou in onze keuken te ontmoeten. 'het was voor ons een bijzondere dag dat wist je. Wat ons aan het eind van de middag te wachten stond was tot 18.30 een geheim, dus je begrijpt verrast wij waren jouw krullenbol op mijn terrein 'keuken' tegen te komen. Je hebt ons verwend, maar dat kun jij!!! Bedankt nogmaals voor je "witte" attentie prachtig!! Ik hoop je binnenkort weer te mogen assisteren, want dat vind ik een feest!"
Hartelijke groeten van Jaap en van mij een kus. Ton Teeuw

De familie Rombouts-Hartland

"Beste kookkunstenaars van That's Cooking, het was echt een feest om je verjaarsdiner te vieren. Omringd door jullie goede zorgen en vooral door de heerlijke culinaire creaties die met grote regelmaat vanuit de keuken tevoorschijn getoverd werden. Wij hebben met al onze kinderen en kleinkinderen daardoor een bijzonder fijne avond gehad, het was echt een feest. Veel dank, hartelijk groet van"
De familie Rombouts-Hartland

Robbert, Toon, Constance, Paul en Bart

"Beste Alwin, wat was dit een heerlijke partij. Het eten was fantastisch, en de bediening zeer zorgzaam. Reuze aardig dat we mochten in de potten en pannen en zo van alles aan je konden vragen. We hebben veel geleerd en je professionaliteit zeer bewonderd. De bediening heeft een perfect oog voor detail en valt geen moment uit zijn rol. Well done!!!"
Robbert, Toon, Constance, Paul en Bart

Gerard Nijland

"Beste Alwin, vandaag onze trouwdag wat een feest. Het weer onverwacht subliem, de ceremonie prachtig en jullie verzorging perfect. Lekker eten! Maar daar gingen we vanuit. Bijzonder was de zeer stijlvolle presentatie, de goede zorg voor een druk bruispaar, en toch alles heel ontspannen en plezierig. Hartelijk dank."
Gerard Nijland

Sander en Jeannette Pierrot, Vinkeveen

"Een eerste ervaring met That's Cooking catering. Alwin zei, het is een kwestie van vertrouwen. Zonder ervaring of proeven is er dan toch nog twijfel. De beste beslissing in de aanloop naar ons feest, we gaven Alwin het vertrouwen. De moraal van het verhaal: vertrouw Alwin maar, want je kunt hem echt vertrouwen, en als je toch nog twijfelt, vraag het ons." Sander en Jeannette Pierrot

Rob van Rijswijk, Sp!ts

"Beste That's Cooking, deze avond heeft bijgedragen aan het succes van de 'typisch Dutch Days' van Telegraaf en Sp!ts. Wij hebben al onze agenten vanuit Europa in culinaire zin aangenaam verrast met de kookkunsten van het team van Alwin van Burken."
Namens Telegraaf en Spits, Rob van Rijswijk

Bert en Tiny v.d. Wetering, Hoofddorp

"Zomaar uit de losse pols, spontaan. Ongelofelijk verfijnd, lekker mooi, prachtige tafels, plezierige bediening.
'Sjiek' (zei onze kleinzoon) 18 jaar, 'gaaf' (de kleindochter). We hebben niemand iets anders horen zeggen. Allemaal positief en vreselijk enthousiast! Hartelijk dank en we hopen u nog vaak tegen te komen!"
Bert en Tiny v.d. Wetering, Hoofddorp

Mijrijke Pubben, MSD Haarlem

"Dank voor een verrukkelijke maaltijd in het ‚Frans Hals museum' een hele uitdaging om te koken voor een Europees gezelschap. Het resultaat mocht er wezen, ook onze Franse en Italiaanse vrienden waren bijzonder te spreken en wellicht een tikkeltje jaloers."
Marijke Pubben, MSD Haarlem

Lennete Speelman, Hyves

Wat een goddelijk diner & geweldig samenzijn. Waren alle informele werk avonden maar zo. Kunnen we je niet standaard inhuren voor Hyves HQ? Onwijs bedankt! Hartelijke groeten, Lennete Speelman, Hyves

Jan van Broekhuizen, Leads

Verzorgd gastheerschap en een huiskamer die je zo nergens anders vind. Uiteraard top gegeten. Het verschil.

Sky radio 101 FM

Wat een heerlijke avond!! Heerlijk gegeten, in een hele fijne persoonlijke sfeer. bedoeling van deze avond was dat wij elkaar zoude vinden. Nou, hoe hoe kun je elkaar niet vinden!! Was Top, ik ga het verder vertellen. Liefs Anke

Stephan Zeijlemaker, Yumeko

Ik heb meerdere keren van Alwin's kookkunsten en droge humor kunnen genieten.
Alwin is een vakman die met schijnbaar gemaakt zeer smakelijke gerechten op tafel tovert en daarbij erg toegankelijk vertelt over wat hij aan het doen is, zodat ik niet alleen heerlijk heb gegeten, maar er ook iets van heb opgestoken.
Bon appetit!

Edgar en Lydia, Peer-Derksen

"Beste Alwin, Onze gasten waaronder de Zweedse ambassadeur Mr. Skala, waren zeer onder de indruk van het vijf gangen diner dat je voor ons bereid hebt. Wij gaan dit zeker herhalen! Nogmaals onze hartelijke dank en tot gauw ziens."

Jaap Kwast, J.J.C. Kwastwijnkopers

"Beste Alwin,
Een lunch rond topwijnen is niet gemakkelijk.
Maar dankzij jouw vakmanschap werden de wijnen van het Rhône huis 'Chapontier' nog beter beoordeeld, beter kan toch niet?
Bedankt!"

Marco Borsato

“Bedankt, het was meer dan super, geweldig, dit moet je zien!”

Natasja jager-Schijve, Yowsa

Als je echt goed eten op tafel wilt voor een gezelschap dat kwaliteit, aandacht en een persoonlijke sfeer verdient, laat Alwin dat dan verzorgen.
Bijzonder lekker, bijzondere presentatie, hoog niveau en gezellig.

Karin Holscher, Amulet

Alwin is een fantastische kok met 'Michelinster'-ervaring. Een intiem feestje met vrienden wordt een onvergetelijke ervaring, als Alwin de catering verzorgt. Een mooie partij voor je zakenrelaties wordt tot in de puntjes verzorgd en is een visitekaartje voor je bedrijf. Prijs/kwaliteit in goede verhouding. Pure klasse.

Jaap van Bentum

Alwin knows his job, good quality and creative food elements in combination with fine setting and ambiance.
He gives attention to his work and brings exppertise which result in a high end product.
I would recommend him sincerely!”

J.B. Nolst Trenite

“Nice charming and flexible person with good manners and taste ! Enjoyed the dinners with him and we will do more in the future”

Jorge Jansen, Merco-Polymers

Over the last 5 years I have had the pleasure to have hired Alwin as a Cook for sevaral events... These events have been very succesfull and have been well received by my guests. The dinners have been large groups as well as more intimit. The parties have alwas been tailor made and were combined with Excelent food, good wines and with great hospitality. Alwin is excelent cook, creative, perfect host and very representable.

Jorge G. Jansen

Harry en Jennifer Westers, Westcord Hotels

Wij hebben het genoegen gehad samen met Alwin te mogen koken in zijn kookstudio. Daar is ons respect ontstaan voor zijn hoge mate van vakkundigheid en creativiteit. Alwin onderscheidt zich tevens als geduldige en flexibele leermeester. Als gevolg hiervan hebben wij Alwin gevraagd zijn kennis en creativiteit ter beschikking te stellen aan de keuken van Hotel New York. In nauwe samenwerking met de koks van Hotel New York zijn er verbeteringen tot stand gekomen op het gebied van kwaliteit en creativiteit. Dat is een advies en samenwerkingstraject geweest van een aantal maanden en bijzonder succesvol afgesloten. Met name veroorzaakt door de uitstekende samenwerking tussen onze keukenbrigade en Alwin. Alwin is in staat in korte tijd de materie te doorzien en snel met concrete adviezen te komen. Mede door zijn persoonlijke kwaliteiten zijn wij in staat geweest dit in Hotel New York te implementeren. Wij bevelen Alwin van Burken derhalve van harte aan!